Ik ben Aruna, internationaal gecertificeerd docent en choreograaf bellydance. Daarnaast ben ik performer en met trots projectleider ‘diversity & bellydance’. Ook heb ik verschillende prijzen in het buitenland gewonnen.

Bellydance is waar ik blij en gelukkig van word. Deze positiviteit geef ik door in mijn lessen en optredens. Ook ervaar ik veel voordelen van bellydance voor mijn auto-immuunziekte. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk bewegen voor de gezondheid is. Voor mij gaan geluk en gezondheid samen.

Ontwikkeling en kwaliteit vind ik heel belangrijk. Ik heb dan ook veel geïnvesteerd in mijn opleidingen. Deze volgde ik in Nederland en voor een deel in het buitenland. Inmiddels geef ik met veel plezier les en workshops. Een goede uitleg, veel kennis en energie is wat je van mij kunt verwachten. Naast de cursussen in Den Haag werk ik graag met bijzondere doelgroepen, zoals ouderen en mensen met een beperking. Mijn belangrijkste kernwaarde is 100% ‘bellydance is for everybody’.

Naast lesgeven en optreden, zet ik bellydance op een maatschappelijke manier in. Ik sta voor een inclusieve samenleving waarin iedereen een plek verdient en mag meedoen. Ik zet me dan ook met veel enthousiasme in voor mijn bellydance diversiteit & inclusie projecten.

Verder houd ik veel van de kunstvorm van bellydance. Ik maak graag choreografieën die een verhaal vertellen. Daarmee treed ik op in shows in Nederland en over de grenzen.

Kortom ik ben Aruna en heb veel passie voor bellydance.