Een 1-op-1 les is prettig als je liever niet in een groep wil leren. In een privéles leer je in een vertrouwde omgeving. Jouw behoefte staat centraal. Dit betekent dat je zelf bepaalt wat je wilt leren en in welk tempo. In 1 of meerdere lessen kun je bijvoorbeeld werken aan de basics, gevorderde techniek of verbeteren van performance.

De les wordt gegeven in een dansruimte op de locatie van het Koorenhuis. Prinsegracht 27, 2512 EW Den Haag. Of in een sportzaal van Stichting Welzijn Rijswijk, Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk.

Kosten voor 1 uur privéles: € 60,00 in Den Haag en € 68,00 in Rijswijk inc. reiskosten en BTW. Toeslag voor een tweede persoon: + € 15,00.

Reservering

Na een reservering ontvangt de klant een offerte met een vervaldatum. Deze moet per mail voor akkoord worden bevestigd. Bij geen reactie en na verstrijken van de vervaldatum kan de klant geen rechten ontlenen aan de offerte.

Betaling

Na bevestiging van de offerte, wordt een factuur gestuurd. Bij verzuim van betaling wordt een herinnering gestuurd. Als betaling uitblijft, wordt de vordering overgedragen aan een incassobureau.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan per e-mail. Hierbij worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht voor de locatie:

  • tot 1 week voor de les: €5,00 en geen kosten voor de huur van de ruimte.
  • minder dan 1 week voor de les: € 5,00 + 50% van de huur van de ruimte in Den Haag of de volledige huur van de ruimte voor Rijswijk.
  • 24 uur voor de les: het volledige bedrag van de les – 50% van de huur van de ruimte in Den Haag of de volledige huur van de ruimte in Rijswijk.

Het verzetten van een afspraak is mogelijk. Bij het verzetten wordt wel de geldende kosten voor annulering van de ruimte bij het totaalbedrag op de factuur toegevoegd. Tot 1 week voor de les gelden geen kosten voor de ruimte.

Wordt de privéles door Aruna Bellydance geannuleerd dan geldt een volledige teruggave van de betaling.

Heb je interesse of vragen, neem gerust contact op.