Akkoord met voorwaarden en reglement

Bij het insturen van het inschrijfformulier is de deelnemer akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden en reglement.*

Voorwaarden

Inschrijving

Een proefles of inschrijving voor een cursus of workshop verplicht de deelnemer tot betaling. Een proefles is zonder verplichting om aan de cursus mee te doen. De inschrijfgegevens worden vertrouwelijk verwerkt.

Betaling en terugbetaling

Het lesaanbod kan online in de webshop besteld en betaald worden. De betaling is met behulp van IDEAL. De deelnemer is verplicht om het gehele bedrag van de proefles / cursus / drop-in les / workshop te betalen.

Indien je een proefles hebt besteld (t.b.v. de eerste les) tijdens de aanbiedingsperiode, bedraagt het restantbedrag €70. Als de proefles echter buiten de aanbiedingsperiode is besteld, bedraagt het restantbedrag €75. De betaling is in deze gevallen per factuur en het bedrag moet uiterlijk betaald zijn op de vermelde vervaldatum. Als een proefles voor een andere datum is, kunnen de vervolglessen met drop-in lessen besteld worden.

Korting en terugbetaling zijn niet mogelijk. Indien de deelnemer niet online heeft betaald, kan deze niet meedoen aan de lessen. Terugbetaling vindt alleen plaats als de annulering door Aruna Bellydance is geïnitieerd.

Gemiste lessen of workshop

Er geldt geen teruggave van geld bij een gemiste les of workshop. Wel krijgt de deelnemer een video met materiaal van de gemiste les van een cursus toegestuurd.

Lesdoorgang

Het is mogelijk dat een les of workshop door Aruna Bellydance door overmacht geannuleerd wordt, bijvoorbeeld door ziekte. In dat geval wordt de deelnemer hierover per mail geïnformeerd en wordt een gepaste oplossing aangeboden. Wanneer er sprake is van uitval of annulering van meerdere lessen (door overmacht, bijvoorbeeld corona-maatregelen) wordt gekeken naar een passende oplossing, zoals teruggave van betaling van de lessen die niet zijn doorgegaan of aanbieden van online lessen.

Bij het niet behalen van het minimale aantal deelnemers voor een cursus of workshop wordt deze volledig afgelast en het betaalde geld volledig terugbetaald.

Corona en lessen

Op dit moment zijn lessen mogelijk en gelden er geen specifieke regels.

Aansprakelijkheid

Aruna is niet aansprakelijk voor diefstal van persoonlijke eigendommen. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het opbergen en bewaren van spullen. Het is aan te raden om persoonlijke bezittingen mee te nemen naar het danslokaal.

Aruna is niet verantwoordelijk voor letsel en blessures. De lessen worden op een verantwoorde wijze gegeven zodat de kans op blessures minimaal zijn. Indien de cursist een lichamelijke aandoening met beperkingen tot gevolg heeft, dan dient deze eerst zijn / haar arts te raadplegen alvorens aan de les deel te nemen. Dansen met een beperking is niet onmogelijk, maar breng Aruna tijdig op de hoogte over wat je wel of niet kunt.

Camera en fotografie

Het is mogelijk dat Aruna in verband met promotionele doeleinden foto’s en / of video’s maakt van de lessen / workshops en dit op haar social media plaatst. Indien een deelnemer niet op video’s of foto’s wilt komen te staan, geef dit dan ter plekke door en dan wordt daar rekening mee gehouden. De deelnemer mag alleen na overleg en goedkeuring van Aruna video’s of foto’s tijdens de lessen / workshops maken.

Informatie

Informatie over lessen / workshops worden per e-mail en via de diverse social media kanalen van Aruna bekend gemaakt. De belangrijkste zijn de nieuwsbrief, Facebook en Instagram.

Reglement

Kledingvoorschrift

Bij deelname aan de lessenreeks of workshop wordt aangeraden om kleding te dragen waarin de bewegingen voor Aruna te zien zijn. Draag comfortabele kleding, bijvoorbeeld een legging met een top. Het is niet verplicht om met een blote buik te dansen. Het is gepast om voor buikdans een heupsjaal te dragen. Hiervoor kun je een langwerpige, rechthoekige sjaal gebruiken. Sjaals met munten mogen maar zorg ervoor dat deze uit veiligheidsoverwegingen goed vastzitten.

Er is een aparte kleedruimte. Daar kun je je voor en na de les omkleden.

Schoeisel

Je kunt tijdens de lessen op blote voeten dansen of gebruik maken van turnschoenen (met een gladde zool) en balletschoenen. Danssneakers zijn ook mogelijk mits je daarmee vrij kunt draaien en dit geen schade aanbrengt aan de vloer.

Hydratatie

Tijdens het dansen is het mogelijk dat je door zweten vocht verliest. Het is dan ook aan te raden om een flesje water mee te nemen en regelmatig te drinken. Drinken helpt tegen hoofd- en spierpijn.

Voeding

Het is niet aan te raden om vóór de les een zware maaltijd te eten. Licht, verteerbaar eten is beter.

Omgangsregels

Aruna hecht waarde aan een prettige en inclusieve sfeer tijdens haar lessen waarin iedereen meetelt. Grof taalgebruik, discriminatie of pesterijen worden niet geaccepteerd en kan leiden tot verwijdering van de les(sen) of workshop.

*Aruna heeft het recht om de voorwaarden en het reglement te allen tijden en zonder aankondiging aan te passen.