Een workshop buikdansen is een gezellige en ontspannende groepsuitje. Je leert in een workshop van 1,5 uur een paar bekende sensuele bewegingen en sterke moves met veel power. Door de charme van bellydance ervaar je ontspanning en groeit je zelfvertrouwen meteen. Met de energie van Aruna ga je stralend naar huis!

De workshop is heel toegankelijk. Dit betekent dat iedereen mee kan doen, leeftijd en gender maken niet uit. De workshop kan ook geboekt worden voor mensen met een beperking, Aruna is gespecialiseerd in het lesgeven aan speciale doelgroepen.

Als leuke herinnering mogen de geleerde passen opgenomen worden om deze thuis te oefenen of ermee te dansen op een feest!

Op aanvraag is een korte, persoonlijke choreografie mogelijk waarmee je kunt optreden op bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardagsfeest.

De workshop wordt gegeven in het Koorenhuis of bij Stichting Welzijn Rijswijk maar kan ook op eigen locatie.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen? Neem gerust contact op.

Kosten

Het basistarief van een workshop van 1 1/2 uur is € 125,- in Den Haag en € 137,50 in Rijswijk. Dit is inclusief zaalhuur, heupsjaaltjes in bruikleen en een kleine lekkernij in de pauze. De prijs is exclusief reiskosten en BTW. Er geldt een meerprijs bij meer dan 10 personen. Een prijsopgaaf is altijd vrijblijvend mogelijk. In verband met de beschikbaarheid is een tijdige reservering aan te raden, geef hierbij datum en tijdstip door.

Reservering

Na een reservering ontvangt de klant een offerte met een vervaldatum. Deze moet per mail voor akkoord worden bevestigd. Bij geen reactie en na verstrijken van de vervaldatum kan de klant geen rechten ontlenen aan de offerte.

Betaling

Na bevestiging van de offerte, wordt een factuur gestuurd. Bij verzuim van betaling wordt een herinnering gestuurd. Als betaling uitblijft, wordt de vordering overgedragen aan een incassobureau.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan per e-mail of telefonisch. Hierbij worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

  • tot 1 week voor de workshop: €15,00 en geen kosten voor de huur van de ruimte.
  • minder dan 1 week voor de workshop: € 15,00 + 50% van de huur van de ruimte in Den Haag of de volledige huur van de ruimte voor Rijswijk.
  • 48 uur voor de workshop: het volledige bedrag van de workshop – 50% van de huur van de ruimte in Den Haag of de volledige huur van de ruimte in Rijswijk.

Het verzetten van een afspraak is mogelijk. Bij het verzetten wordt wel 50% van de huur van de ruimte in Den Haag of 100% van de huur van de ruimte in Rijswijk bij het totaalbedrag op de factuur toegevoegd. Tot 1 week voor de workshop gelden geen kosten voor de ruimte.

Wordt de workshop door Aruna Bellydance geannuleerd dan geldt een volledige teruggave van de betaling.